Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.moresushi.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Transfer bancar

Plată se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

Nume: SC. NADA PROM S.R.L.
CUI: RO43055859 din 16.09.2020
Nr. Reg.Com. J40/11726/16.09.2020
Sediul social: Bucuresti,Sector 1,Strada Drumul Pădurea Neagră,Nr.19-85, Bloc Corp 22,A13,Etaj 5,Ap.51
Moneda: RON

Plata online cu ajutorul cardului

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online, şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Mastercard. Plata cu MobilPay nu presupune să aveţi un cont special. MobilPay e metoda preferată de majoritatea clienţilor noştri şi poate fi folosită atât timp cât aveţi activat serviciul de plăţi online aferent cardului.

Prin Card bancar

Pentru plățile cu cârduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visă Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de cârduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.