more15dec

Eveniment Tuna Experience

Un adevarat spectacol, atat de privit, cat si de gustat pe deplin. Stim ca o experienta culinara presupune o incursiune in modul de exprimare al bucatarului, asa ca, la MORE – sushi restaurant, poti avea ocazia sa participi la un moment deosebit din culisele unui restaurant: transarea unui ton. Acest peste maiestuos de aproximativ 60 de kg provine din Grecia si in cadrul evenimentului il poti vedea Live pe Chef Slava cum va transforma pestele in poezie culinara. In meniul fix pe care l-am pregatit se va regasi carnea de ton care a fost transata sub privirea ta, asa ca prospetimea este garantata 100%.
Daca iti place sushi, experientele noi si arta culinara, acesta este genul de eveniment pentru tine!
Avand in vedere faptul ca este un eveniment exclusive , locurile sunt limitate. Prin urmare, te rugam sa ne contactezi pentru o rezervare.

Meniul Evenimentului delivery

Oferta speciala pentru tine in ziua evenimentului! La fel de proaspăt și la tine acasă! Știm cât de mult apreciezi fiecare spectacol pe care îl oferim în restaurant la sesiunea de Tuna Live Cutting, așa că aceleași meniu se poate comanda cu livrare.Comenzile se primesc pana in ora 18:00 si se livreaza dupa ora 21:00!

Comanda cu livrare aici

Meniul Evenimentului

-STARTER- Gunkan cu Ton Spicy,Nighiri Ton,Sashimi O-Toro

-GUSTARE SPECIALA- Tartar de ton cu avocado, ton tataki cu salsa din mango si ridiche chinezeasca,paine crocanta

-SUSHI ROLLS- Tuna roll Dublu ton,Vulcan ton cu Avocado,Hoso Ton Maki Black Tuna Spicy,Crunch Tuna cu Fulgi Bonito

-FEL PRINCIPAL- Ton Steak cu Sparanghel

Subtitle text example

Title text example

Text after title text example